Copenhagen Rental Service
International Student Housing

 

"The response through newspapers, was completely overwhelming.
THANK YOU SO MUCH" ;)

Kære udlejer!
Vi modtager dagligt rigtig mange mails samt opkald fra boligsøgende, hvad enten de endnu ikke er ankommet til København ,  eller de allerede er landet.
Samtlige lejere er engelsktalende og vi bestræber os på at opnå en rigtig fornuftig lejeaftale for både lejer og udlejer.  Det er boligsøgende  som eksempelvis er PHD-Studerende fra flere af Københavns universiteter, eller Expats fra større virksomheder i København. Ønsker du at udleje for en længere periode grundet f.eks udlandsophold, er vi behjælpelige med at finde det helt rigtige match som samtidig holder godt øje med dit hus eller din lejlighed.

Vi er behjælpelige fra det øjeblik du overvejer at leje ud, til aftalen er sat i stand og lejekontrakt er underskrevet med din fremtidige lejer.

Kontakt os for yderligere info, hvis du har lyst at vide mere og evt. interesseret i at udleje.
Kontakt os på: jh@copenhagenrentalservice.com

“Hi everyone!

I'm Francesco, 23 years old Italian guy studying at CBS. It is a pleasure for me to write something about my experience with Jette. She's one of the most precious people I've ever met in my life.

Why? Because she helped me, she encouraged me, she lifted my mood in a very sad moment for me.

I couldn't expect a treatment like this from a person I didn't know. She had no reason to give me all of these cares, but she did, just as I were her son. Of course she helped me find an accommodation.

She showed me the apartment with the landlord, she came to help me sign the contract the day after.

I'm so happy now. I have an amazing accommodation and I met a very nice person that believes in what she does.

Thanks Jette.”

“Hej Jette

Måske du taler med Guilia, jeg vil ialt fald sige at jeg har fået den bedste og sødeste lejer. Hun regner med at bo her til medio juni og derefter vil jeg meget gerne lægge hus til en pige af samme kaliber.

Hilsner Marianne”

BOLIGER SØGES TIL UDLEJNING